NOVOSTI

Obavijest o radnom vremenu ureda DRT

Poštovane kolegice i kolege,   Ured SRDRT-a od 06.12. 2018.g.  do 7.12.2018.g. neće raditi radi bolovanja. Molimo Vas pratite našu stranicu kako bi bili informirani o promjenama. Hvala na razumijevanju.

Obavijest o radnom vremenu ureda

Poštovane kolegice i kolege, povodom blagdana Svih Svetih radno vrijeme ureda SR DRT u srijedu 31.10.2018.god. bit će od 8.00 do 14.00 sati te ured SR DRT neće biti dostupan u petak 02.11.2018.god. zbog godišnjeg odmora administratora.

Sretan Svjetski dan radne terapije!

Drage kolegice i kolege, studenti radne terapije, svi zagovornici i ljubitelji radne terapije, pozivamo Vas da se i ove godine 27. listopada pridružite radnim terapeutima diljem svijeta i proslavite Svjetski dan radne terapije! Svjetsko udruženje radnih terapeuta,...

Obavijest o radnom vremenu ureda

Poštovane kolegice i kolege, ured SR DRT neće biti dostupan u četvrtak, 11.10.2018.god., u vrijeme određeno za članove, zbog zamjene administratora na Općim poslovima HKZR.

Obavijest o radnom vremenu ureda

Poštovane kolegice i kolege, ured SR DRT neće raditi 08.10.2018.godine zbog obilježavanja Dana neovisnosti Republike Hrvatske.

Obavijest o održavanju predavanja – Centar za rehabilitaciju Silver

Poštovane kolegice i kolege, predavanje: "Umijeće korištenja senzorne integracije i pasa pomagača u (re)habilitaciji djece i odraslih" u organizaciji Centar za rehabilitaciju Silver i Akademija za razvojnu rehabilitaciju, održat će se  u Zagrebu 27. - 28. studenog...