ENOTHE annual meeting 2017. godine u Zagrebu i OT24Vx Događaji, Novosti, Obavijesti Povjerenstva Za Edukaciju I Trajno Usavršavanje, Obavijesti Stalnih Povjerenstava - 5. listopada 2017.


Poštovane kolegice i kolege,

ovogodišnja 23. konferencija “Europske mreže radnih terapeuta u visokom obrazovanju” (ENOTHE annual meeting 2017)  će se po prvi puta održati u Hrvatskoj. Od  26. do 28. listopada 2017. g. u Zagrebu u Hotelu Panorama okupit će se 300 – 400 stručnjaka radne terapije iz Hrvatske i drugih Europskih zemalja i svijeta koji će razmjenjivati znanja i iskustva iz područja obrazovanja i svakodnevne zdravstvene prakse, te područja kao što su GLOBALNI TRENDOVI U ZDRAVSTVU, EDUKACIJA U RADNOJ TERAPIJI, INOVACIJE I BUDUĆNOST RADNE TERAPIJE.

Iz Hrvatske (Zagreba) u sklopu 23. ENOTHE Annual meeting-a biti će po prvi puta održana dva predavanja koja će se prenositi širom svijeta kao dio OT24Vx online konferencije uoči Svjetskog dana radne terapije. 

Pridružite se i vi! Povodom Svjetskog dana radne terapije, 27. listopada, pratite uživo online besplatnu 24 satnu virtualnu konferenciju OT4OT u suradnji sa Svjetskom federacijom radnih terapeuta, World Federation of Occupational Therapists (WFOT) ili nam se pridružite na ENOTHE annual meeting- u u Zagrebu i upoznajte uživo velikane radne terapije poput Karen Jacobs, Hanneke Van Bruggen, Alice Hortop, Sarah Kantartzis, Salvador Simo i mnoge druge! 

Više informacija o Europskoj konferenciji radnih terapeuta saznajte na: ENOTHE Annual meeting, Zagreb

Informacije o prijavama, programu i kako se prijaviti na OT24Vx online konferencija pronađite ovdje.